Tijsterman Bakkers wordt Bakker van Maanen

Rijnsburg – Bakker van Maanen heeft sinds 1 mei de winkelactiviteiten van Tijsterman Bakkers overgenomen. ‘Wij zijn trots dat wij deze locaties aan onze winkelportefeuille kunnen toevoegen’ aldus Henk Jan van Maanen. Met deze overname breiden wij verder uit in Zuid- en Noord-Holland, ook op plaatsen waar wij nog geen locaties hebben, zoals Woubrugge, Voorhout, Zoeterwoude en ook Rijnsburg waar onze ambachtelijke bakkerij gevestigd is.

‘Momenteel zijn wij volop bezig met het aanpassen van de Tijsterman winkels naar de Bakker van Maanen formule’ aldus Henk Jan. Er wordt volop geschilderd, verbouwd en het personeel wordt ingewerkt en maakt kennis met het Bakker van Maanen assortiment. Want ook alle ruim 100 personeelsleden van Tijsterman, die wij inmiddels collega’s mogen noemen, worden onderdeel van onze Bakker van Maanen familie.

Her-opening
De winkels zullen op 4, 5 en 6 mei heropend worden, volledig in Bakker van Maanen stijl. Twee winkels, die aan de Asterstraat in Katwijk en op het Kooiplein in Leiden zullen worden heropend als duurzaamheidswinkels, genaamd Bakker van Maanen Tweedekans. Hier krijgen producten die niet direct worden verkocht, letterlijk een tweede kans, met flinke kortingen op de oorspronkelijke verkoopprijs. Wij willen op deze manier verspilling tegengaan en aandacht creëren op het gebied van duurzaamheid. Ook de winkel in Rijnsburg blijft nog wat langer dicht, deze en de Tweedekans winkels worden begin juni feestelijk heropend.