Tompouce Festival

Bij Bakker van Maanen starten wij het festivalseizoen al vroeg. Dat doen wij met ons heerlijke Tompouce Festival! 4 weken lang kun je iedere week een andere tompouce proeven in onze winkels. Natuurlijk scoor je ze voor een feestelijk prijsje, namelijk een doosje van 4 stuks voor €8,50. Onze festivalmeester Johan van Maanen heet jou van harte welkom en presenteert alvast alle limited edition tompoucen in onderstaande video! 

 

Karamel tompouce

De eerste limited edition van het festival is de heerlijke karamel tompouce! Gevuld met Zwitserse room met karamel, slagroom én een bovenop karamelkleurige fondant met fudge blokjes. Hmm…perfect voor bij de koffie! Zorg dat je er op tijd bij bent want iedere tompouce is maar één week verkrijgbaar!

Banaan tompouce

Deze vrolijk gekleurde tompouce is gevuld met Zwitserse room met banaan, slagroom én een gele fondant. Wist je dat… Onze kleine tompouce fans een knutseltompouce in de winkel kunnen ophalen? Kleur de tompouce in, zet ‘m in elkaar en lever het kunstwerk in jouw favo Bakker van Maanen filiaal in! De winnaar maakt kans op een heerlijk doosje tompoucen.

Framboos tompouce

Proef de lente met deze fruitige framboos tompouce! Gevuld met Zwitserse room met framboos slagroom én een roze fondant.

 

Citroen tompouce

Het toegift van ons festival is de frisse citroen tompouce gevuld met Zwitserse room met citroen, slagroom én een gele fondant. Een heerlijke combinatie van zoet en zuur.

Andere feestgangers

Niet alleen onze tompouces hebben een make-over gekregen. Ook onze boerencake doet mee aan ons festival en speciaal daarom introduceren wij de Tompouce cake, een heerlijk zachte roomboter vanillecake met roze fondant. Of wat dacht je van onze tompoucetaart met een knapperige roomboterbladerdeegschelp gevuld met banketbakkersroom, slagroom en laagje marsepein met roze fondant. Heerlijk voor bij de koffie!

En een van onze favorieten is de nieuwe crompouce! De ultieme combinatie van de Franse roomboter croissant en onze klassieke tompouce. Zeker het proberen waard!