Vrolijk Pasen

Vrolijk Pasen

Begin april is het Pasen en bij Pasen horen natuurlijk lekkernijen! Onze bakkers hebben dit jaar weer hun uiterste best gedaan om voor jou de lekkerste lekkernijen te maken. Ken je ons Paaskip gebak gevuld met luchtige bavaroise al? Of ga je voor onze klassieke Paasstol met rozijnen, krenten, amandelspijs en stukjes noot?

Paaslekkernijen
Wij zijn dol op Pasen! Elk jaar zijn er weer nieuwe lekkernijen waar wij niet van af kunnen blijven. Heb je onze nieuwe Paasslof al geprobeerd? Een heerlijke harde wener bodem met cointreaubavaroise, verse slagroom en Paasdecoratie. Of ga voor onze nieuwe Paasfeesttaart met amandelbiscuit, vulling van roomkaas en een drip van witte chocolade.

Maar ook onze andere lekkernijen mag je niet vergeten. Zo is het Paaskip gebak in de smaken sinaasappel en chocolade weer terug van weggeweest, onze tompouce heeft een Paas tintje gekregen en ook de Paasstollen mogen dit jaar niet ontbreken. En niet te vergeten onze luxe Paasstol met amarena-kersen, die moet je echt proeven! Maar wij hebben natuurlijk nog veel meer, het hele assortiment vind je hier.

Ei, ei, ei…
Bij Pasen horen chocoladepaaseitjes! En deze liggen natuurlijk al voor je klaar in onze winkels. Ga voor een groot Paasei gevuld met kleine Paaseitjes of een Paasei met discodip, maar wij hebben ook Paaseitjes gevuld met een ganache van Baileys, Cointreau en Advocaat. Voor ieder wat wils. Kom dus snel langs in één van onze winkels!

*Alle producten zijn verkrijgbaar tot en met 5 april 2021

Vrolijk Pasen