zo smaakt handgemaakt

Niets is lekkerder dan een vers broodje dat nét uit de oven komt! Bij Bakker van Maanen kneden wij iedere dag zelf de lekkerste broodjes van ons eigen desem. Nadat onze bakkers de deegstukken hebben gekneed en gesneden hebben, decoreren zij de broodjes met zaden en pitten. Daarna worden alle broodjes in onze steenovens afgebakken voor een dunne krokante korst, malse kruim en een prachtige rustieke uitstraling. Brood zoals brood bedoeld is! Dat maakt dat jij iedere ochtend kunt genieten van een warm, versgebakken broodje bij het ontbijt.

In onze winkels heb je de keuze uit verschillende soorten desembroodjes, ieder met hun eigen karakter en uitstraling. Van een heerlijk speltbroodje met onze eigen zaden- en pittenmix, tot een goudgeel maisbroodje met rustieke korst. Welke is jouw favoriet?

Tip: wist jij dat je nu bij een aantal winkels extra voordelig kunt genieten van onze handgemaakte broodjes? Bekijk de algemene voorwaarden onderaan dit artikel voor meer informatie.

 

 

Landbruin

Een bruin desembroodje op basis van roggemeel, volkorenmeel en tarwebloem. Perfect voor de lunch of belegde broodjes take away.

landbruin zaden krokant

Een bruin desembroodje op basis van roggemeel, volkorenmeel en tarwebloem en gedecoreerd met zaden en pitten. Voor een extra lekkere smaak hebben wij honing en mout toegevoegd.

Spelt zaden krokant

Bereid met speltbloem, roggemeel en natuurlijk ons huisgemaakte desem. Rijkelijk gevuld met geroosterde zonnebloemzaden, sesam en lijnzaad, dus ook nog eens super vezelrijk en karakteristiek.

Mais krokant

De goudgele kleur van dit maisbrood straalt je tegemoet! Het samenspel van tarwebloem, mais en ons huisgemaakte desem geven deze desembol een unieke smaak.

ciabatta

Ciabatta is een Italiaanse broodsoort op basis van een stiff levain (stijve desem) en wordt gemaakt van witte bloem. Onze ciabatta’s hebben een rustieke ambachtelijke uitstraling en een heerlijke dunne korst.

Ontvang korting!

Bij een aantal bakkerswinkels kun je gebruik maken van een extra korting op onze handgemaakte desembroodjes. 4 broodjes voor €2,50! Bekijk hieronder welke broodjes en winkels meedoen aan deze actie.