Sarahkoek
Omschrijving

De 50 in zicht en geen idee voor iets op tafel of als cadeau? Dan zit je met deze Sarahkoek altijd goed! Genoeg voor 16 personen, dus iedereen kan lekker mee-eten van deze bijzondere gelegenheidskoek. 

Onze Sarahkoek maken we van een hardwener deeg op basis van roomboter met daartussen een lekker laagje echte amandelspijs. Met marsepein en chocolade kleden we de koek aan tot een echte Sarah. Hoe het ook zij, om deze bijzondere koek kan niemand heen, om zeker te weten dat deze mijlpaal niet vergeten wordt.

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Tekst op taart

Een taart besteld, maar graag nog een persoonlijke groet of noot meegeven? Onze toegewijde banketbakkers maken hoogstpersoonlijk het door jou gewenste opschrift in chocolade. Je tekst bestaat maximaal uit 35 karakters.

Gemaakt van alleen de beste ingrediënten en dus onweerstaanbaar lekker! Maar natuurlijk is het dat wow-effect van het persoonlijke tekst die het ‘m doet. Van ‘Wil je met me trouwen?’ tot de eerste regel van jullie favoriete lied... We kunnen het allemaal maken. Speciaal voor jou.

Bestel info

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Sarahkoek

Gemaakt van een hardwener deeg op basis van roomboter en een lekkere vulling van amandelspijs.

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 34,95 € 34,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 34,95
Vul de tekst in
Kies een foto