Vaiana taart
Omschrijving

Het verhaal van Vaiana en Maui die samen over de oceaan varen komt tot leven met deze geweldige kindertaart.

Deze taart heeft een zoete bodem met daarop een laagje confiture, een ferme vulling van banketbakkersroom en slagroom en een aantrekkelijke decoratie van gekleurde hageltjes, vers fruit*, chocolaatjes en een print van eetbare inkt op snoeppapier. 

*Omdat wij uitsluitend vers fruit gebruiken, is de garnering seizoensafhankelijk. Deze kan dus verschillen van de foto op de website.

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit.

De kinderversiering is speciaal voor jongens (L) of meisjes (R) en maakt de taart helemaal af.

Bestel info

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Vaiana taart

Het verhaal van Vaiana komt tot leven met deze heerlijke taart.

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 44,95 € 44,95
€ 22,95 € 22,95
€ 29,95 € 29,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Jongensversiering € 3,50 € 3,50
Meisjesversiering € 3,50 € 3,50
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 44,95
Vul de tekst in
Kies een foto