Piggy punten Tijsterman Bakkers

Per 1 mei is het winkelbestand van Tijsterman Bakkers overgenomen door Bakker van Maanen. Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen over jouw gespaarde Piggy punten bij Tijsterman Bakkers.

Zijn mijn gespaarde Piggy punten bij Tijsterman Bakkers komen te vervallen?

Ja, aangezien Tijsterman Bakkers niet langer bestaat, zijn jouw gespaarde Piggy Punten bij Tijsterman Bakkers komen te vervallen. Bakker van Maanen is niet aansprakelijk voor het gespaarde puntensaldo bij Tijsterman Bakkers.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Bakker van Maanen heeft geen inzicht en gegevens van de Piggy spaarders van Tijsterman Bakkers. Jouw gegevens worden pas aan Bakker van Maanen volstrekt op het moment dat jij start met sparen in één van onze Bakker van Maanen winkels.

Kan ik met mijn Tijsterman Bakkers Piggy spaarkaart ook bij Bakker van Maanen sparen?

Ja, je kunt bij Bakker van Maanen ook sparen met een spaarkaart van Tijsterman Bakkers, mocht je nog geen punten hebben gespaard bij Bakker van Maanen start jouw spaarsaldo op 0. Heb je nog geen Piggy spaarkaart, vraag hiernaar in één van onze Bakker van Maanen winkels.

Voor welke beloningen kan ik sparen bij Bakker van Maanen?

Je kan bij Bakker van Maanen sparen voor verschillende beloningen, deze vind je hier.

Vergeet jouw Piggy spaarkaart niet te registeren, zo ontvang je extra voordeel op jouw verjaardag, gratis punten én ben je als eerste op de hoogte van extra voordelige deals!