Bestel jouw favoriete brood In onze webshop

Vanaf nu koop je jouw favoriete brood van Bakker van Maanen ook online. Zo grijp je nooit meer mis! Handig wanneer je een keer geen tijd hebt om ’s ochtends langs Van Maanen te komen…

Assortiment

Ons online assortiment bestaat momenteel uit al onze Duinenbroden en alle soorten zachte bollen en puntjes. Zo kun je 6 dagen in de week genieten van jouw favorieten van Bakker van Maanen.

3+1 gratis

Ook online kun je profiteren van onze Duinenbroodactie, 3+1 gratis. Kies voor 4 hele broden of 4 halve broden en ontvang één brood gratis*. Mixen in smaken mag dus combineer vooral naar eigen smaak. Handig wanneer jij echt fan bent van onze Duinen Original maar je partner liever kiest voor ons Duinen pompoen. De actie is geldig van maandag t/m donderdag.

Afhalen in de winkel

Je kunt het brood 7 dagen in de week online bestellen en 6 dagen in de week gratis afhalen in één van onze winkels. Bekijk hier onze winkels voor een winkel bij jou in de buurt.

Duurzaam

Het online bestellen van jouw brood biedt niet alleen voordelen voor jou maar ook voor het milieu. Doordat onze bakkers van tevoren weten welk brood jij wil hebben, hoeven wij aan het eind van de dag minder brood weg te gooien. Zo zorgen jij en wij voor minder voedselverspilling.

*Het goedkoopste brood is gratis en geldt op 4 hele of 4 halve broden dus niet op een combinatie van hele of halve broden.

Vul de tekst in
Kies een foto