Wij letten op de kleintjes!

maandag 8 januari 2018

In januari starten wij bij Bakker van Maanen met onze wintercampagne: 'Wij letten op de kleintjes!' De drukke feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is ingeluid en de goede voornemens zijn gestart. En hoewel wij ons hebben voorgenomen iets minder te gaan snoepen, doen wij dit stiekem nog steeds. Daarom hebben wij een aantal heerlijke producten aan ons assortiment toegevoegd of verbeterd! Hier lees je meer over de campagne.

Een verantwoorde keuze
Om het jaar goed te beginnen hebben wij een heel aantal verantwoorde keuzes. Zo zijn onze muesli- en rozijnkrentenbollen nog lekkerder geworden. Ook hebben wij een Duinen Koolhydraatarm toegevoegd aan onze duinenfamilie. Voor de broodliefhebber, die liever wat minder koolhydraten eet. Ook hebben wij drie verschillende soorten biologische crackers toegevoegd aan ons assortiment. Hou je meer van yoghurt? Ook daar hebben wij aangedacht met onze granola. Verkrijgbaar in de smaken vruchten en gezoet. Kortom, genoeg keuze voor een goede en verantwoorde start van 2018.

Stiekem snoepen?
Het is natuurlijk niet mogelijk om helemaal te stoppen met snoepen. Dat weten wij maar al te goed. Wij hebben een aantal producten toegevoegd om dat snoepen nog lekkerder te maken: de Skitaart, de petit four appel-kaneel of onze vernieuwde mini gevulde koek. Van dat snoepen kunnen wij geen genoeg krijgen!

Vul de tekst in
Kies een foto